Hopp til hovedinnhold
Senteret sitt bannerbilde

Ansatte

Bilde av Oscar Ohene Asante

Oscar Ohene Asante

Øre-nese-hals spesialist

Dr. Asante har embetseksamen fra Royal College of Surgeons i Irland. Før oppstart i spesialistutdanning i ØNH, arbeidet han som akuttmedisinsk lege, ortopedkirurg, gastrokirurg samt med idrettsmedisin. Han har jobbet på sykehus i Irland, på Haukeland Universitetssykehus i Bergen og på Akershus universitetssykehus. De siste årene på Aleris sykehus på Frogner, før han startet opp Øst Helse på Tøyen.

For meg er det viktig at alle pasienter føler tillit fra første stund. Jeg legger vekt på å gi forståelig og grundig informasjon til pasientene, samt en god oppfølging. Det er viktig for meg at pasientene føler seg i trygge og kompetente hender”.

Her kan du lese hva mine pasienter synes om meg på Legelisten: https://www.legelisten.no/spesialister/17152-oscar-ohene-asante - Du kan også gjerne legge igjen en kommentar hvis du vil.

Bilde av Nusrat Usman

Nusrat Usman

Audiograf

Nusrat var ferdig ved audiografutdanningen ved De Montfort University, Leicester, England i 2005.
Hun har siden jobbet på ulike sykehus i England før hun kom til Norge i 2017. I Norge ha hun jobbet for Sinitone før hun begynte hos oss i Øst Helse.
Nusrat gjennomfører hørselsmålinger og forklaring av testresultater, kartlegging og eventuelt samtale angående høreapparater.
Hun hjelper med informasjon om aktuelle høreapparat typer og modeller pluss annet tilleggsutstyr, samt avstøp av øregangene ved behov.
 
«Jeg synes det er veldig interessant å komme over mennesker i forskjellige aldre som opplever hørselsproblemer og hjelpe dem med å overvinne det. Det er trist å se, men veldig givende når du kan gi litt av hørselen tilbake».